Ljubljana
MGML

MGML na 29. Slovenskih dnevih knjige

predstavitev aktualnih izdaj MGML na knjižnem sejmu

V  MGML že od začetka delovanja institucije gojimo razvejano založniško dejavnost, ki med drugim vključuje izdajanje obrazstavnih monografij, znanstvenih publikacij, pa tudi stripov o zgodovinskih osebnostih ter drugih publikacij za najmlajše. Z veseljem naznanjamo, da boste naše publikacije letos med 7. in 9. junijem 2024 lahko prelistali in kupili tudi na knjižnem sejmu na Vrtu Lili Novy Društva slovenskih pisateljev v sklopu 29. Slovenskih dnevov knjige.

None

Vseslovenski literarni festival 29. Slovenski dnevi knjige, ki ga vodita pisateljici, članici Društva slovenskih pisateljev, Nina Kokelj in Luna J. Šribar, bo v Ljubljani potekal med 6. in 9. junijem 2024 pod udarnim in živahnim sloganom Na preži. Slogan organizatorji povezujejo z budnostjo, da v današnjem, ves čas spreminjajočem se in burnem času razbiramo prave informacije ter izbiramo prave besede in knjige.

V sklopu dnevov bo od petka do nedelje, od 7. do 9. junija, od 10.00 do 20.00, na Vrtu Lili Novy Društva slovenskih pisateljev (Tomšičeva 12) potekal tudi knjižni sejem s privlačnim spremljevalnim programom, ki bo vključeval vrsto druženj, literarnih dogodkov in debat.

V diskurzivnem programu, bomo v petek, 7. junija 2024, s pričetkom ob 16.00, o založniški dejavnosti MGML in aktualnih izdajah spregovorili tudi mi. Vabimo vas na dogodek in na našo stojnico, kjer bodo na voljo aktualne monografije in druge publikacije, ki so izšle ob razstavah v Mestnem muzeju Ljubljana, Plečnikovi hiši, Mestni galeriji Ljubljana, Cukrarni, Galeriji Jakopič in Galeriji Vžigalica.

O pripravah priljubljenega literarnega festivala, ki poleg v Ljubljani letos poteka še v 13. slovenskih mestih, več izveste TUKAJ 

Objavljeno: 25. 4. 2024

Ostanite z nami v stiku!

Bodite obveščeni o razstavah in dogodkih, ki jih pripravljamo v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane.

Prijavite se